«CS2» Majori esimene päev pakkus mitmeid üllatusi ja tasavägiseid kohtumisi

Steven Tiirik
Copy
Cloud9 staarmängija Abay «HObbit» Khassenov
Cloud9 staarmängija Abay «HObbit» Khassenov Foto: Postimees

Uus ajajärk «Counter-Strike’i» maastikul on alanud. Esimesed «CS2» Majori kohtumised on peetud ja nii mõnedki tulemused olid väga üllatavad.

Täisedus, ehk kahe võiduga saavad end hetkel turvaliselt tunda Cloud9, Heroic, Eternal Fire ja üllataval kombel ka Portugali tiim SAW.

Majori teisel mängupäeval hakkavad need meeskonnad omavahel mängima ja selguvad grupi esimesed edasipääsejad. Kell 16 võtab Heroic ette Eternal Fire tiimi ning kell 19 kohtuvad SAW ja Cloud9.

Esimesel mängupäeval nähti 16 kaardi peale kokku lausa seitset lisaaega. Kolm neist pärines Ence’i ja Imperiali kohtumisest. Kokku 41 raundi kestnud Anubis kaardil aset leidnud lahingu võitis Imperial.

Majorit alustasid kõige ebaõnnestunumalt Furia, Amkal, KOI ja TheMongolz. Kõik nad kaotasid mõlemad oma esimesed kohtumised ja kaks neist lähevad turniiri teisel päeval kindlalt koju.

TheMongolz peab kell 16 algavas kohtumises tõestama end Amkali vastu. Kell 19 mängivad KOI ja Furia, kus viimase jaoks tähendaks kaotus täieliku katastroofi.

Üllatava alguse tegi ka Brasiilia tiim paiN, kes esimeses mängus võitis mulluse Majori poolfinalisti Apeksit 13:8 ja siis hävis Eternal Fire’i vastu 2:13.

PaiN mängis eelmise aasta lõpus ka kaks kohtumist Eesti tugevaima tiimi sYncki (praegune ex-synck) vastu. Eestlased võitsid mõlemad kohtumised.

Majori teise päeva põnevuskohtumised saavad olema Heroicu ja Eternal Fire’i madistamine edasipääsu nimel. Kindlasti tahavad paljud teada ka seda, kas Furia teeb tiimi ajaloo kõige kehvema Majori tulemuse.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles