Täna selguvad viimased «CS2» Majori teise vooru pääsejad

Steven Tiirik
Copy
Praeguse seisuga on Majori esimesest voorust edasipääsu juba kindlustanud Heroic, Cloud9 (pildil mängija Denis «electroNic» Sharipov), Eternal Fire, paiN ja Ecstatic
Praeguse seisuga on Majori esimesest voorust edasipääsu juba kindlustanud Heroic, Cloud9 (pildil mängija Denis «electroNic» Sharipov), Eternal Fire, paiN ja Ecstatic Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Kopenhaagenis toimuv «CS2» Major turniir on jõudnud neljanda päevani. Esimesed tippmeeskonnad on juba koju läinud ja täna lisandub neid veelgi.

Avavooru viimasel päeval on sõelale jäänud ainult kuus tiimi. Esimesena kohtuvad Legacy ja TheMongolz. Mõlema meeskonna puhul on üllatuseks, et nad nii kaugele on jõudnud, aga vaid üks neist kindlustab edasipääsu teise vooru.

Päeva teises matšis kohtub turniirile vaid läbi juhuse pääsenud GamerLegion brasiillaste Imperialiga. Kohtumise favoriit on pigem GamerLegion, ent tegu saab kindlasti olema pingelise mänguga.

Kõige viimasena madistab turniiri halvasti alustanud Furia, kes siiski suutis kahes otsustavas mängus kojusõitu vältida. Tema vastu mängib aga SAW, kes vastupidi alustas turniiri puhtalt, kuid siis ei suutnud kaks mängu järjest edasipääsu võtta.

Praeguse seisuga on Majori esimesest voorust edasipääsu juba kindlustanud Heroic, Cloud9, Eternal Fire, paiN ja Ecstatic. Kolme kaotusega on pidanud asjad pakkima Koi, Amkal, Lynn Vision, Apeks ja Ence.

Uues voorus asub lõpuks mängima ka Eesti lootus Robin «ropz» Kool, kelle esimeseks vastaseks saab Heroic.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles