Robin Kool ja FaZe on «CS2» Majoril täbaras olukorras

Steven Tiirik
Copy
Robin «ropz» Kool
Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Eesti tugevaim mängija läheb Majori legendide vooru kolmandale mängupäevale vastu 1-2 seisuga. Ees ootab kaks üliolulist mängu, kus kaotus tähendab kojuminekut.

Eile šokeeris paljusid FaZe'i ja Eternal Fire'i omavaheline kohtumine. Paljud arvasid ropzi kodutiimi mängu favoriidiks olevat, aga türklased võitsid FaZe Clani koguni 13-1 seisuga.

Overpassi kaardil mängitud kohtumises läks FaZe'i jaoks kõik absoluutselt valesti. Maailma tiimide edetabeli esinumber suutis võita vaid mängu esimese poole kaheksanda raundi.

FaZe Clanil on nüüd Majoril kaks kaotust ja üks võit. Seega vajab tiim edasipääsuks kahest järgmisest mängust kindlalt võitu. Esimene kohtumine mängitakse 23. märtsil kell 14 Imperiali vastu.

Selgusid ka Majori esimesed finaalvooru pääsenud tiimid. Kõige tugevamad olid senimaani Mouz ja Spirit. Mõlemad tiimid suutisd kaotusi vältida.

Pärast järjekordset kaotust, seekord Ecstaticu vastu, pidi lõpuks Majorilt lahkuma Brasiilia meeskond Furia. Teise ringi lõpetas ilma ühegi võiduta ka TheMongolz.

Nüüdsest mängitakse Majoril ka ainult kolmest parim formaadis kohtumisi. Seega on iga mäng otsustav ja ülimalt oluline.

23. märtsi põnevamatest kohtumistest saab välja tulla FaZe'i ja Imperiali kohtumise, G2 ja Complexity mängivad samuti kojumineku vältimise peale ja päeva lõpus mängivad ka Cloud9 ja NaVi.

«Counter-Strike 2» Major on üks maailma olulisemaid e-sporditurniire, mis pakub meelelahutust nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kui soovid oma teadmisi e-spordist proovile panna, siis vaata koefitsiente OlyBet-i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles